Beyoglu Bölgesi Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligine Bagli Sariyer Agiz Dis Sagligi Merkezinin 26.05.2015 Tarihinde Açilis Töreni Gerçeklesmistir

Saglikta dönüsüm kapsaminda yapimi tamamlanan Sariyer Agiz ve Dis Sagligi Merkezi'nin açilisi; Istanbul Vali Yardimcisi Fevzi Günes, Sariyer Kaymakami Gürsoy Osman Bilgin, Ak Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Istanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Sariyer Belediye Baskani Yardimcisi Gökhan Zeybek, Genel Sekreterimiz Uz.Dr. Güven Bektemür, Il Saglik Müdürlügü Agiz ve Dis Sagligi Sube Müdürü Ayse Meltem Kurt, Sariyer Ilçe Saglik Müdürü Dr. Asuman Kerem Sirali, Sariyer Toplum Sagligi Merkezi Baskani Dr. Incilay Dönmez, Mali Hizmetler Baskanimiz Hakan Oruç, Hastane Yöneticilerimiz ve halkin katilimiyla gerçeklesti.