Hastanemizde tamamlanan giris kat tadilati yapim isi basariyla neticelendirilmistir. Ayrica Kagithane Belediyesince kurumumuza bagislanan teras katin açilir-kapanir tavan sistemi ve hareketli camlarla kis bahçesine dönüstürülmesi isi tamamlanmistir.

Bu nedenle 30 Kasim 2016 tarihinde açilis töreni düzenlenmis , törene Ilimiz Koordinatör Genel Sekreteri ayni zamanda Beyoglu Kamu Hastaneler Birligi Genel Sekreteri Prof. Dr. Erol Kismet , Kagithane Belediye Baskani Fazli Kiliç , Genel Sekreterligimiz baskanlari ve yöneticileri , birligimiz hastaneleri yöneticileri ve Ilimiz Agiz ve Dis Sagligi Merkezlerinden bazi yöneticiler , personelimiz ve hastalarimizdan olusan genis bir katilim gerçeklesmistir.